Catering i Umeå

Catering med fantastiska maträtter i Umeå

Nu kan du som jobbar i Umeå med omnejd beställa din catering från oss på iCarrier. För oss är inget tillfälle för litet eller för stort. Hos oss kan du få allt från en god lunch till en stor festmåltid. Du bestämmer tid och plats, vi ordnar allt annat. Våra råvaror kommer från ICA Superteg och maten tillagas av våra kreativa och erfarna kockar.

När vi pratar om catering så vänder vi oss primärt till företag. Det spelar ingen roll om det handlar om årets kick-off eller om du behöver en kvalitetsfika till säljmötet. Vi löser dina behov och levererar effektivt via våra kylbilar. Vi ordnar givetvis även catering till andra fester och tillställningar.

Goda varmrätter

Stor variation på varmrätter, serveras varma.

Fantastiska smörgåstårtor

Smörgåstårtor för fyra personer eller fler.

Aptitliga förrätter för alla

Utsökta förrätter 

Efterrätter i flera smaker

Goda efterrätter i lagom portion

Klassisk husmanskost eller exotiska alternativ

Vår meny är bred och vi ser alltid till att jobba med de bästa råvarorna och en hel del kärlek i köket. Välj mellan klassisk husmanskost eller mer exotiska alternativ. Utöver klassisk catering levererar vi även fruktkorgar till företag i regionen samt vår specialitet – Västerbottens kanske bästa smörgåstårtor. Vi kan dessutom se till så att ni alltid har nya pålägg i kylen och nybakat bröd i brödkorgen på jobbet.

iCarrier strävar alltid efter att kunna tillhandahålla lokalproducerade och ekologiska varor i vår cateringverksamhet. För oss är det viktigt att erbjuda hållbara alternativ till den privata festen, säljmötet på jobbet eller den stora företagsfesten. Vi jobbar sällan med en fast meny, utan anpassar hela tiden innehållet efter de råvaror som är i säsong. Det du kan vara säker på är att vi håller hög kvalitet från råvara till färdig produkt.

Från ICA Supertegs sortiment

Vi vet att medarbetare som mår bra presterar bra på jobbet. Därför startade vi iCarrier 2013 med målet att kunna erbjuda Umeås företag snabb och enkel tillgång till färsk frukt och fika. Du fokuserar på din kärnverksamhet och vi hjälper dig med det vi är bäst på – riktigt bra råvaror. Med åren har verksamheten utvecklats så att våra kunder även får hygienprodukter och hushållsvaror. Vi levererar helt enkelt allt du behöver från ICA Supertegs sortiment. Snabbt och enkelt, direkt till din dörr.

Till kundevent eller kickoff

De senaste åren är det vår catering som har vuxit mest. Vi ser ett ökat intresse av att kunna bjuda på riktigt bra mat på sitt eget kontor. Det är ju trots allt där de flesta gör merparten av sina affärer. Det många av våra kunder upplever som positivt är att nyttja oss vid de mindre tillfällena – en kvalitetsfika på kontoret när storkunden kommer på besök, en riktigt bra lunch som serveras där man kan prata ostört eller att överraska personalen med en god smörgåstårta för att fira en framgång eller bara att det är dags för helg. Sen är det alltid roligt att gå all-in på de stora kundeventen eller kick-offen.