Lunch i Umeå

Är du trött på det vanliga utbudet av lunchrestauranger i Umeå? Eller ligger din arbetsplats en bit från centrum och därmed begränsar lunchutbudet? Eller ser du fördelar med att kunna äta lunchen på kontoret och på så sätt spara tid eller skapa ett forum för effektiva lunchmöten? Då har vi kanske lösningen för dig och ditt företag.

Kvalitetsråvaror

Attraktiva lunchalternativ

Icarriers goda tillgång på kvalitetsråvaror och kreativa kockar innebär att vi kan skapa en rad attraktiva lunchalternativ som vi levererar till Umeå med omnejd. Det fina är att vi givetvis levererar maten direkt till din arbetsplats, så att ni kan vara effektivare på jobbet. Mejla, ring eller fyll i formuläret på den här webben och kom med ett önskemål på lunch så återkommer vi med bra alternativ. Ibland vill man kanske ha en lite lyxigare lunch och ibland funkar asiatiskt eller husmanskost perfekt.

Kontorsluncher

Kundmötet eller som en förmån för din personal
Våra kontorsluncher är perfekta för ledningsgruppsmötet, kundmötet eller som en förmån för din personal. Det sistnämnda skapar nöjdare medarbetare samtidigt som du kan öka produktiviteten på arbetsplatsen genom att ni i högre utsträckning äter tillsammans. Vi jobbar med lokalproducerade och ekologiska råvaror och strävar ständigt efter att kunna hitta lösningar som passar just dig och din arbetsplats. Hör av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Välkommen till Icarrier, ett smartare sätt att ordna lunchen på jobbet.